A legfontosabb összetevők
Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.
Nemzetközileg is híres a toszkán bableves, amelynek számtalan verziója létezik Toszkánában. Az alapleves paradicsomos és zöldfűszeres, amiket szezonális zöldségekkel lehet gazdagítani. A következő recept ideális őszi, téli napokon, és félórán belül az asztalon lehet..
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes
Finom knédli szendvicskenyérből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes
Ez egy egyszerű, és isteni finom leves. A pirított zsemlekockák különlegessé teszik az egyébként is kiváló brokkoli krémleves ízét!
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
20 min.Nehézség
közepes
A Pain Perdu klasszikus francia desszert, az elnevezés elveszett vagy elfelejtett kenyeret jelent. Tulajdonképpen cukros, tojásos kenyér ez, ami szezonális gyümölccsel, pürésített bogyós gyümölcsökkel tálalva igazán ízletes. Tálalhatjuk desszertnek vagy akár villásreggelinek is.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
10 min.Nehézség
alacsony
Hidegen a húsvétváró vendégeknek ajánljuk, de melegen akár egy finom ebédre vagy vacsorára is alkalmas étel.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Finom, vajas ízű, egészséges zöldségekkel teli leves. Fokhagymás krutonnal és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes