szakacsreceptek.hu

Kacsa a receptben

A legfontosabb összetevők

Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.

 

 
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja

Klasszikusan elkészített kacsa, fűszer nélkül. A hús könnyen leválik a csontról, kacsa bőre ropogós és sós. Párolt, fehér vagy vörös káposztával és knédlivel tálaljuk.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Nyári kacsasült zöldségsalátával

Finom kacsa egyszerűen megsütve, friss nyári zöldségsalátával. Próbálja ki ön is, kiváló.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Narancsos kacsasült

Párolt káposztával és knédlivel tálaljuk és a sülés közben keletkező zsiradékkal meglocsoljuk.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

alacsony

Mézes sült kacsa szőlőmártással

Finom kacsasült - egyszerű recept a nagyon régi időkből. A receptben szerepelt szőlőmártással tálaljuk, lepénnyel, sült káposztával és knédlivel.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

Töltött kacsa

Kiváló töltött kacsa ízletes kacsamájból készült szaftos töltelékkel.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

3 h.

Nehézség

közepes

Karácsonyi kacsa

Lágy, vajas-mézes kacsa. A karácsonyi asztal dísze. Krumplisalátával tálaljuk.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

3 h.

Nehézség

alacsony

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés