A legfontosabb összetevők
Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.
A bolgár ételek igazán finomak, frissek és nem utolsó sorban bőségesek. Banitsa -Hagyományosan egy fetaszerű, fehérsajttal töltik, de manapság már hagymával, spenóttal, gombával vagy éppen tökkel töltött verziója is megtalálható. A leveles tészta verzió is ugyanolyan finom.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
közepes
Sós csemege egy pohár finom borhoz.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes
Kiváló, gyorsan elkészíthető sós kalács, amely nem csak a Húsvéti ünnepeken örvendezteti meg a vendégeket.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes
Csont nélküli sült csirke combok burgonyával és három fajt sajttal.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 15 min.Nehézség
nagy
Fantasztikusan finom sós kalács, amelyet akár főételként is tálalhatunk egy finom bableves után. Vagy ha vendéget várunk akkor, szeletekre vágott csemegének is megfelel.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Tekercs lágy leveles tésztából, sajttal, tofuval és gyógynövényekkel töltve.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
alacsony
Tényleg remek csemege! Próbálja ki!
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
alacsony