Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
A hóhér lendülete
Michal 45 min. alacsony
GOMBALEVESEK
Kulajda
Michal 45 min. közepes
KNÉDLI
Szendvicskenyér knédli
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
Michal 3 h. 30 min. közepes
KALÁCSOK
Húsvéti júdás kalács
Zuzka 1 h. 30 min. alacsony
Bélszín tejszínes mártásnban
Dada — közepes
Karlsbadi knédli
Michal 1 h. 10 min. alacsony
Morvai veréb
Michal 1 h. 30 min. alacsony
Gombás-szalonnás knédli
FALATKÁK
Utopenci (Prágai pácolt virsli)
Dada — alacsony
ÉDES ÉTELEK
Morvai kalács
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
Páránfőtt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit