Nemzeti konyha
Több
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Vajon pirított krumpli
SÜTEMÉNYEK
Epres-túrós desszert
TOVÁBBI ÉDESSÉGEK
Rántott bodzavirág
Alufóliában sült sertéshús
Kávés-kókuszos szeletek
TORTÁK
Malakoff torta mascarponeval
Kapros tökfőzelék
Brokkolis burgonyás felfújt
Sütésmentes Napóleon torta
Burgonya golyók füstölt hússal töltve
KALÁCSOK
Banános rudacskák
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés