Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Ponty alufóliában
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves füstölt hússal
Boros ponyt
ROLÁDOK
Diétás tekercs
HÚSLEVESEK
Halleves
Ropogós sült pontypatkó
ALKOHOLOS KOKTÉLOK
Málnás ital vodkával
SMOOTHIE
Málnás frissítő
Karfiol fasírozott
CSIRKEHÚS
Csirke szeletek
SÜTEMÉNYEK
Augsburgi túrós szelet
Diós krémes sütemény
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Ízletes zöldségsaláta
KRUMPLISALÁTÁK
Karácsonyi krumplisaláta
DESSZERTEK POHARAKBAN
Túrókrém
Nugát szelet tejszínhabbal
Sült csirkemáj pástétom
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
ZÖLDSÉGLEVESEK
Hagymaleves
RÉTESEK
Túrós- almás bukta
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Finom burgonyapüré
TÉSZTÁK
Tarhonya
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés