RECEPTEK
Klasszikus recept nagymamáink konyhájából egy kelkáposzta főzelék elkészítésére.
A knédlivel tálalt gombamártás, kitűnő, gyors és hús nélküli ebéd.
A mártást tálalhatjuk főtt vagy sült húsokhoz is, illetve húsgolyókhoz. Köretként knédlit vagy főtt burgonyát ajánlunk.
Pikáns nektarin chutney amelyet főleg kis mennyiségben a vegetáriánus ételekhez tálalnak. Nagyom finom például a zöldséges kari mellé.
Amikor az ember valami könnyű finomságra vágyik, jól jön ez a gyors és egyszerű kapros cukkini főzelék recept. Kínálhatjuk tojással vagy tofuval, de önmagában is megállja a helyét.
A csatni dél-ázsiai eredetű fűszeres szószféleség. Íze széles skálán mozoghat, lehet édes vagy savanyú, csípős, általában zöldségekből vagy gyümölcsökből készítik.
Finom édes szósz, friss barackból. Amely kiváló töltelék nélküli szárazabb kalácsokhoz, vagy akár néhány húsból készült fogáshoz is...
Egyszerű töltött fasírozott, amely kiváló hüvelyesekből készült főzelékekhez. Jó választás hozzá a burgonyapüré vagy a főtt burgonya is savanyú uborkával.
Nagyon finom tökfőzelék, tejföllel és új krumplival és sült marhaszeletekkel. Ha csak négy személy részére készül akkor elég csak minden alapanyag felét használni :)
Egyszerű de annál finomabb recept csirke szívekből, sárgarépával és sampinyon mártással.
Ínycsiklandó nyársonsült darált húsból, amelyhez burgonya köretet ajánlunk, de kiváló szószokkal vagy akár hüvelyesekből készült főzelékekkel is.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés