Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sárga paradicsomleves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Tökből készült quesadillas
FALATKÁK
Sajtos soufflé
Cheddar sonkás rózsák
RIZOTTÓ
Egyszerű kacsa rizottó
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Káposztasaláta Cheddar sajttal
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés