Nemzeti konyha▼
Több▼
SÜTEMÉNYEK
Mandulás mascarponés rudacskák
ROLÁDOK
Tojáslikőrös rolád
KUGLÓFOK
Tojáslikőrös kuglóf
Likőrös csokoládészelet
Likőrös kockák
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
APRÓSÜTEMÉNY
Diós vadász gombocskák
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
CSIRKEHÚS
Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
KNÉDLI
Porcelán bögrében főtt knédli
HALAK
Grillezett szépia hal
Krémes cseresznyés szelet
FALATKÁK
Niva sajtos harapások
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés