Nemzeti konyha
Több
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencseleves pirított kényér szeletekkel.
ÉDES ÉTELEK
Almafelfújt toast kenyérből
ZÖLDSÉGLEVESEK
Brokkoli krémleves póréhagymával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Pain perdu - francia bundáskenyér
Toszkán bableves
KNÉDLI
Szendvicskenyér knédli
MARHAHÚS
Spenótos marhahústekercs
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés