RECEPTEK
Finom, könnyű ragu csirkehúsból, színes, és vitamindús zöldségekkel. Köretnek kiváló rizs, illetve tészta.
Egyszerű és gyors elkészítése a vásárok, mulatozások, és borkóstolók elengedhetetlen csemegéjének. Készülhet csirkehúsból is.
Egyszerű galuska lisztből és vízből, amely kitűnő köret pörkölthöz és csirkepaprikáshoz is. Tálalhatjuk főételként is édesen, mákkal és cukorral... esetleg sósan túróval és pirított szalonnával.
A gnocchi a gyerekek egyik nagy kedvence, főleg, ha még csirkehús is van hozzá. ...
Nagyon finom, laktató étel, Ázsiában ismertebb nevén "Jajangmyeon". Általában sertéshússal készítik. Ebben a receptben marhahúsból készítjük el, de nagyon finom csirkehúsból is vagy esetleg tofuból.
Sült csirkecomb, finom hagymával. Sült burgonyával tálaljuk.
Köretként tálaljuk sült csirkéhez, vagy külön ételként friss zöldségsalátával. Alkalmas szintén tölteléknek baromfi húsokhoz.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés