RECEPTEK
Egy gyors, édes vacsora az asztalon. Cukorral és fahéjjal tálaljuk.
Tálalhatjuk édesen cukorral és fahéjjal, vagy sósan sóval és pirított szalonnával. A receptben az étel nincs ízesítve, így mindkét változatát elkészíthetjük.
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából ...
Pulykatekercs őrölt hússal és rizzsel.
Coleslaw, amerikai káposztasaláta grillhúsok és hamburgerek mellé
Egészséges, sűrű leves amely felmelegít és egyben laktat is.
Valami elég jó, bár nem tűnik annak, a hüvelyesek szerelmeseinek. Főtt céklával- vagy káposztasalátával tálaljuk.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés