Nemzeti konyha
Több
HALAK
Süllő provence-i módon
Jurgason 50 min. alacsony
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
Zuzka 60 min. alacsony
APRÓSÜTEMÉNY
Apró édes sütemény
Dada — közepes
ZÖLDSÉGLEVESEK
Hagymaleves
Michal 2 h. 30 min. alacsony
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Patiszonfőzelék
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Töltött besütött kifli
Krémes sütőtök szelet
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés