Fasírozott vörös káposztából
Ínycsiklandó káposztából készült fasírozott, amelyet az indiai konyha ihletett. Zöldség főzelékkel, rizzsel vagy kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,vöröskáposzta ,Húsnélküli ételek,Laktózmentes ,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Laktózmentes › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) ›
Recept
1.
vöröskáposzta 800 gramm
A káposztát megmossuk és lágyra lereszeljük. Megsózzuk és 30 percig állni hagyjuk.
2.
A káposztát alaposan kicsavarjuk és leszűrjük a vizet.
3.
finomliszt 150 gramm • köménymag, darált ½ teáskanál
A káposztához lisztet és köményt szórunk. Jól átkeverjük.
4.
A masszából kisebb golyókat formálunk.
6.
A kész fasírozottat, papírtőlőre szedjük ki, amely felszívja a maradék olajat.
Jó étvágyat!