Fasírozott vörös káposztából

Ínycsiklandó káposztából készült fasírozott, amelyet az indiai konyha ihletett. Zöldség főzelékkel, rizzsel vagy kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,vöröskáposzta ,Húsnélküli ételek,Laktózmentes ,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Laktózmentes › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) ›Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 150 521 | gramm kcal | |
köménymag, darált | ½ 9 | teáskanál kcal | |
repceolaj | 0 ?? | kcal | |
vöröskáposzta | 800 216 | gramm kcal |
Recept
1.
vöröskáposzta 800 gramm
A káposztát megmossuk és lágyra lereszeljük. Megsózzuk és 30 percig állni hagyjuk.

2.
A káposztát alaposan kicsavarjuk és leszűrjük a vizet.

3.
finomliszt 150 gramm • köménymag, darált ½ teáskanál
A káposztához lisztet és köményt szórunk. Jól átkeverjük.

4.
A masszából kisebb golyókat formálunk.


6.
A kész fasírozottat, papírtőlőre szedjük ki, amely felszívja a maradék olajat.

Jó étvágyat!