Fasírozott vörös káposztából

Ínycsiklandó káposztából készült fasírozott, amelyet az indiai konyha ihletett. Zöldség főzelékkel, rizzsel vagy kenyérrel tálaljuk.
recept,recept fotó,vöröskáposzta ,Húsnélküli ételek,Laktózmentes ,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Laktózmentes › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Szezonális receptek › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) ›Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 150 521 | gramm kcal | |
köménymag, darált | ½ 9 | teáskanál kcal | |
repceolaj | 0 ?? | kcal | |
vöröskáposzta | 800 216 | gramm kcal |
Recept
1.
vöröskáposzta 800 gramm
A káposztát megmossuk és lágyra lereszeljük. Megsózzuk és 30 percig állni hagyjuk.

2.
A káposztát alaposan kicsavarjuk és leszűrjük a vizet.

3.
finomliszt 150 gramm • köménymag, darált ½ teáskanál
A káposztához lisztet és köményt szórunk. Jól átkeverjük.

4.
A masszából kisebb golyókat formálunk.


6.
A kész fasírozottat, papírtőlőre szedjük ki, amely felszívja a maradék olajat.

Jó étvágyat!