Nemzeti konyha
Több
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Szőlő szörp
MUFFINOK
Szilvás, szőlős muffin
BEFŐTTEK
Szőlő dzsem
KALÁCSOK
Szőlős pite
Túrós kalács finom szőlővel
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Sertés tekercsek ( spanyol madár)
SÜTEMÉNYEK
Dobos torta szelet
Granko szelet
Morvai veréb
Túrós-tojásos szendvicskrém
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
FALATKÁK
Tepertős csigák
Rántott csirkemell
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés