Nemzeti konyha▼
Több▼
KALÁCSOK
Káposztás kelt kalács
SERTÉSHÚS
Sertés tekercs
Gyúrt szilvás kalács
Sárgabarackos kalács morzsával
ÉDES ÉTELEK
Szilvás gombóc zsemlemorzsával
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
GOMBALEVESEK
Fodros káposztagombából készült leves
Havas piskóta sütemény
Cheesecake áfonyás tejszínhabbal
TORTÁK
Túrós-gesztenyés torta
PULYKAHÚS
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Finom burgonyapüré
APRÓSÜTEMÉNY
Diós-magvas keksz
CSIRKEHÚS
Rántott csirkemáj
ÉDES REGGELI
Karácsonyi fonott kalács
HALAK
Gránátoshal (tőkehal) gyógynövény morzsában
Krumpli lepény csirke májjal töltve
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés