Nemzeti konyha
Több
FALATKÁK
Sonka aszpikban
Dada — közepes
SERTÉSHÚS
Pikáns sörben sült csülök
Sült sertéscsülök
Kocsonya
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Karfiolos-brokkolis fasírozott sajttal
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
ÉDES ÉTELEK
Cilike fánkja
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
Karfiol leves
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit