A legfontosabb összetevők
Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.
Házi csemegeuborka. Az uborka már egy hónap után a befőzést követően fogyasztható. A megadott mennyiségből ( kb 10 cm uborkák ) 25 darab hétdecis pohár uborkát kapunk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
Pikáns uborka édes-savanyú öntetben. A megadott mennyiségből 5-8 cm-es uborkákból 7 darab hét deciliteres üveget készíthetünk el.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Sok recept van a gouache-hoz vagy a kovászos uborkára. Mi most ezekből kínálunk egyet közülük.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
nagy
A befőzött vargányát, édesnyelű tinórut és a barna tinórut hagymával fogyasszuk, azokhoz az ételekhez, amelyekhez savanyú uborkát szoktunk fogyasztani.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes