szakacsreceptek.hu

Befőzési tartósítószer keverék a receptben

 

A legfontosabb összetevők

Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.

 

 

Uborka befőzés

Uborka befőzés

Házi csemegeuborka. Az uborka már egy hónap után a befőzést követően fogyasztható. A megadott mennyiségből ( kb 10 cm uborkák ) 25 darab hétdecis pohár uborkát kapunk.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
Nehézség
alacsony

Pikáns uborka befőzése

Pikáns uborka befőzése

Pikáns uborka édes-savanyú öntetben. A megadott mennyiségből 5-8 cm-es uborkákból 7 darab hét deciliteres üveget készíthetünk el.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
Nehézség
közepes

Gouache - kovászos uborka

Gouache - kovászos uborka

Sok recept van a gouache-hoz vagy a kovászos uborkára. Mi most ezekből kínálunk egyet közülük.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
Nehézség
nagy

Gomba befőzése

Gomba befőzése

A befőzött vargányát, édesnyelű tinórut és a barna tinórut hagymával fogyasszuk, azokhoz az ételekhez, amelyekhez savanyú uborkát szoktunk fogyasztani.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
Nehézség
közepes

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés