szakacsreceptek.hu

Befőzési tartósítószer keverék a receptben

 
Gomba befőzése

A befőzött vargányát, édesnyelű tinórut és a barna tinórut hagymával fogyasszuk, azokhoz az ételekhez, amelyekhez savanyú uborkát szoktunk fogyasztani.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Uborka befőzés

Házi csemegeuborka. Az uborka már egy hónap után a befőzést követően fogyasztható. A megadott mennyiségből ( kb 10 cm uborkák ) 25 darab hétdecis pohár uborkát kapunk.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

Pikáns uborka befőzése

Pikáns uborka édes-savanyú öntetben. A megadott mennyiségből 5-8 cm-es uborkákból 7 darab hét deciliteres üveget készíthetünk el.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés