Nemzeti konyha
Több
HALAK
Sült pisztráng
Zuzka 30 min. alacsony
SÜTEMÉNYEK
Túrómisu
Michal — közepes
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés