Nemzeti konyha
Több
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Szőlőszósz középkori módra
GYÜMÖLCSSALÁTÁK
Narancssaláta szőlővel és halvával
EGÉSZSÉGES REGGELI
Köles szőlővel
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Túrós-tojásos szendvicskrém
SERTÉSHÚS
Morvai veréb
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Hemendex
APRÓSÜTEMÉNY
Gesztenyés medve talpak
ZÖLDSÉGLEVESEK
Paradicsomleves gyermekek részére
ÉDES ÉTELEK
Churros
Rákrudacskákból készült kenő.
Csirke szeletek joghurtos szószban
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés