Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Marokkói madár az őzgerinc formában
Zuzka 45 min. alacsony
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
Michal 15 min. alacsony
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zöldségsaláta Feta sajttal
Dada 25 min. alacsony
TÉSZTÁK
Hideg tészta saláta
Dada — alacsony
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
SERTÉSHÚS
Darált húsos rakott krumpli
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
Grízes reszelt tészta
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés