Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Marokkói madár az őzgerinc formában
Zuzka 45 min. alacsony
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
Michal 15 min. alacsony
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zöldségsaláta Feta sajttal
Dada 25 min. alacsony
TÉSZTÁK
Hideg tészta saláta
Dada — alacsony
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés