RECEPTEK
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető banános omlett (palacsinta).
Mikor sül a túrós tészta, mennyei illatok szállnak a levegőben... ilyenkor alig várja már az ember, hogy a szájában is érezhesse az ízeket..
A klasszikus édesség innovatív változata, amely az ínyenceknek is kedvez. A képen szilvalekvárral töltve és kristálycukorral, valamint fahéjjal megszórva látható.
Kiváló dzsem apró, savanykás, kék szőlőből. Az elkészítésénél tartósítószer mentes cukor és befőzési nádcukor került felhasználásra. A dzsem megfelelő sűrűségű, alkalmas palacsintára, süteményekre vagy a krémtorta ...
A klasszikusat változtassuk meg egzotikusra.
A vastagabb almás palacsintát töltelék nélkül fogyasztjuk. A tetejét megszórjuk porcukorral vagy megkenhetjük sárgabarack lekvárral.
Édes vacsora vagy reggeli, kiváló főleg a hideg téli hónapokra. Mézzel, fahéjjal és dióval töltsük.
Palacsinta kicsit másképpen, megbolondítva fahéj és alma kombinációjával. Mivel a palacsintákat vastagabbra készítjük, így időt is megtakaríthatunk.
A császármorzsa vagy daramorzsa egy osztrák eredetű, zsírban sült tésztadesszert. A bécsi konyha egyik legismertebb édessége, porcukorral meghintve és gyümölcs befőttel tálaljuk.
Palacsintás desszert, amelyet melegen cukorral meghintve tálalunk.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit