szakacsreceptek.hu

Laskagomba gulyás burgonyával

Egyszerű recept egy laskagombás burgonyás gulyás elkészítésére

 

Adag: 4

Az elkészítés ideje: 50 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak: 
 

 

 
 
  • fotók & hozzászólások
  • hozzávalók
  • recept

1. 

olivaolaj 4 EK  hagyma 250 g

A hagymát apróra vágjuk, vagy szétmixeljük, és megpirítjuk forró olíva olajon.

2. 

laskagomba 400 g  burgonya 500 g    piros paprika, őrölt  gulyás fűszerkeverék

Hozzáadjuk az apróra vágott laskagombát, felvágott burgonyát, sót, őrölt pirospaprikát, gulyás fűszert, és az egészet rövid ideig pároljuk (amíg vízforralóban vizet forralunk).

3. 

víz 2 l

Az egészet forró vízzel leöntjük és kb 20 percig főzzük közepes lángon.

4. 

fokhagyma 1 db  fűszersó

A végén hozzáadjuk a préselt foghagymát, fűszersót, és szükség szerint vízzel felönthetjük, hogy ne legyen olyan sűrű, majd felforraljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Powered by Master_CMS 7  •  Bejelentkezés