szakacsreceptek.hu

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.

 

Adag: 4

Az elkészítés ideje: 1 h. 10 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 
sertészsír2evőkanál
hagyma300gramm
sertéscomb500gramm
víz1liter
burgonya150gramm
gomba250gramm
g
fekete bors, őröltg
dijoni mustár1evőkanál
majoránna½teáskanál

1. 

sertészsír 2 EK  hagyma 300 g

Zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát.

2. 

sertéscomb 500 g  víz 1 l  burgonya 150 g

Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott húst. Amikor a hús kicsit megpirul, felöntjük vízzel. Hozzáadunk egy közepesen nagy lereszelt burgonyát. 30 percig főzzük.

3. 

gomba 250 g

Hozzáadunk negyedekre vágott sampinyont.

4. 

  fekete bors, őrölt  dijoni mustár 1 EK  majoránna ½ TK

Sóval, borssal, mustárral és majoránnával ízesítjük. Szükség esetén felöntjük vízzel és további 30 percig főzzük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés