RECEPTEK

Almás - túrós kalács

Almás - túrós kalács

Egyszerű kalács, azok számára akik szeretik az édességet de nagyon kevés az idejük sütni.

recept,recept fotó,leveles tészta,piskóta,alma ,darabos túró,Kalácsok

Kalácsok

Főzőcske

Adag

12

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

alma 250gramm
darabos túró250gramm
fahéj, őrölt-
karamell puding- por40gramm
leveles tészta275gramm
nádcukor100gramm
piskóta-
teljes zsírtartalmú tej 3,5%300milliliter
tyúk tojás2darab

 

Recept

1. 

leveles tészta 275 gramm  piskóta

A sütéshez használjunk friss, előre elkészített leveles tésztát. A tésztát kinyújtjuk és egy kisebb sütőlapra helyezzük, hogy a széleit is befedje a tészta. Majd rá rakjuk a piskótákat.

2. 

alma  250 gramm

Az almát meghámozzuk, vastagra lereszeljük és egyenletesen a piskótákra helyezzük el.

3. 

fahéj, őrölt

Megszórjuk őrölt fahéjjal.

4. 

darabos túró 250 gramm  tyúk tojás 2 darab  nádcukor 100 gramm  karamell puding- por 40 gramm

Egy tálba belehelyezzük a túrót, tojást, cukrot és a pudingport...

5. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 300 milliliter

...hozzáöntjük a tejet. Összekeverjük...

6. 

....és az almára öntjük.

7. 

35 percig 200°C fokon sütjük.

8. 

Miután kihűlt olvasztott csokoládéval díszítjük és felszeleteljük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés