RECEPTEK

Gnocchi Pecorino sajttal

Gnocchi Pecorino sajttal

Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.

recept,recept fotó,burgonya gnocchi,Pecorino sajt,főzőtejszín (10-12%-os),Húsnélküli ételek,Olasz receptek

Húsnélküli ételek

Olasz receptek

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Pecorino sajt80gramm
burgonya gnocchi250gramm
főzőtejszín (10-12%-os)200milliliter
petrezselyem zöldje-

 

Recept

1. 

burgonya gnocchi 250 gramm  Pecorino sajt 80 gramm  főzőtejszín (10-12%-os) 200 milliliter  petrezselyem zöldje

A Pecorino sajtot vastagan lereszeljük, és egy serpenyőben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, és keverés mellett sűrűbb öntetet készítünk. A végén hozzáadjuk a megfőzött gnocchit és jól megkeverjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés