RECEPTEK

Gesztenyés- zabpelyhes golyócskák

Gesztenyés- zabpelyhes golyócskák

Egyszerű karácsonyi golyócskák

recept,recept fotó,gesztenyepüré, fagyasztott,zabpehely,Édességek,Karácsony,Sütés nélküli

Édességek

Főzőcske

Adag

45

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csokoládés puding- por100gramm
cukrozott sűrített tej397gramm
dió, darált-
gesztenyepüré, fagyasztott250gramm
vaj250gramm
zabpehely200gramm

 

Recept

1. A massza elkészítése

vaj 250 gramm  cukrozott sűrített tej 397 gramm  csokoládés puding- por 100 gramm  gesztenyepüré, fagyasztott 250 gramm  zabpehely 200 gramm

A vízfürdőben felolvasszuk a vajat, hozzáadjuk az édesített, sűrített tejet. Miután felolvadt beleöntjük a pudingport és 20 percen keresztül keverjük, amíg a puding nem lesz egy kicsit sűrű. A forró masszába belekeverjük a gesztenyepürét és a lágy zabpelyhet.

2. 

Az így elkészített masszát jól összekeverjük és, 24 órán keresztül állni hagyjuk.

3. A golyócskák elkészítése

dió, darált

Golyó formákat készítünk a masszából amelyeket az őrölt dióban megforgatunk.

4. 

A golyócskákat papír kosarakba helyezzük és hűvösben tároljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit