Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Krumpli lepény medvehagymával
MARHAHÚS
Tökfőzelék párolt marhahússal.
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Párolt burgonya korai káposztával
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapros burgonyafőzelék
Tökfőzelék marhahússal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Zöldségleves
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés