RECEPTEK

Grillezett csirkecombok sör pácban.

Grillezett csirkecombok sör pácban.

recept,recept fotó,csirkecomb, egész,világos sör,Csirkehús,Nyári grill receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkecomb, egész1kilogramm
fokhagyma2gerezd
ketchup3evőkanál
olivaolaj-
rozmaring-
szurokfű (oregánó)-
szójamártás2evőkanál
-
világos sör300milliliter

 

Recept

1. 

csirkecomb, egész 1 kilogramm

A csirke combokat (alsó és felső) kicsontozzuk.

2. 

világos sör 300 milliliter  rozmaring  szurokfű (oregánó)

A páchoz világos sört készítünk, melybe egy friss rozmaringot teszünk, és néhány friss oregánó levelet.

3. 

ketchup 3 evőkanál  szójamártás 2 evőkanál  fokhagyma 2 gerezd 

A pácba ketchupot, szójaszószt és átnyomott fokhagymát teszünk, majd sózzuk.

4. 

Az elkészített pácba berakjuk a húsokat, és egy éjszakára hűtőbe helyezzük.

5. 

olivaolaj

A húst a grillre rakjuk, illetve egy pici olajon grill tepsin megpirítjuk. Kuszkusszal vagy zöldség salátával tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit