szakacsreceptek.hu

Grillezett csirkecombok sör pácban.

     

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

csirkecomb, egész 1 kg

A csirke combokat (alsó és felső) kicsontozzuk.

2. 

világos sör 300 ml  rozmaring  szurokfű (oregánó)

A páchoz világos sört készítünk, melybe egy friss rozmaringot teszünk, és néhány friss oregánó levelet.

3. 

ketchup 3 EK  szójamártás 2 EK  fokhagyma 2 gerezd 

A pácba ketchupot, szójaszószt és átnyomott fokhagymát teszünk, majd sózzuk.

4. 

Az elkészített pácba berakjuk a húsokat, és egy éjszakára hűtőbe helyezzük.

5. 

olivaolaj

A húst a grillre rakjuk, illetve egy pici olajon grill tepsin megpirítjuk. Kuszkusszal vagy zöldség salátával tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés