Grillezett csirkecombok sör pácban.

recept,recept fotó,csirkecomb, egész,világos sör,Csirkehús,Nyári grill receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
| csirkecomb, egész | 1 ?? | kilogramm kcal | |
| fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
| ketchup | 3 32 | evőkanál kcal | |
| olivaolaj | 0 ?? | kcal | |
| rozmaring | 0 ?? | kcal | |
| szurokfű (oregánó) | 0 ?? | kcal | |
| szójamártás | 2 42 | evőkanál kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| világos sör | 300 129 | milliliter kcal |
Recept

2.
világos sör 300 milliliter • rozmaring • szurokfű (oregánó)
A páchoz világos sört készítünk, melybe egy friss rozmaringot teszünk, és néhány friss oregánó levelet.

3.
ketchup 3 evőkanál • szójamártás 2 evőkanál • fokhagyma 2 gerezd • só
A pácba ketchupot, szójaszószt és átnyomott fokhagymát teszünk, majd sózzuk.

4.
Az elkészített pácba berakjuk a húsokat, és egy éjszakára hűtőbe helyezzük.

5.
A húst a grillre rakjuk, illetve egy pici olajon grill tepsin megpirítjuk. Kuszkusszal vagy zöldség salátával tálaljuk.

Jó étvágyat!























