szakacsreceptek.hu

Füstölt csirkecomb, zöldborsópürével gőzedényben elkészítve.

Ízletes füstölt csirke egészséges zöldborsóban.

 

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 
Borsó600gramm
Fokhagyma1gerezd
Füstöt csirkecomb2darab
1teáskanál
Zsírszegény tej 1,5%1deciliter

1. Csirkecomb gőzedényben

füstöt csirkecomb 2 db

A combokat vízzel leöblítjük és behelyezzük a gőzfazék alsó edényébe.

Csirkecomb gőzedényben

2. Borsó a gőzedényben

borsó 600 g

A borsót átmossuk és beöntjük a gőzfazék második edényébe. Beállítjuk a párolás idejét 30 percre.

Borsó a gőzedényben

3. A zöldborsópüré elkészítése

 1 TK  fokhagyma 1 gerezd  zsírszegény tej 1,5% 1 dl

A borsót a párolás lejárta után átöntjük a mélyebb edénybe, hozzáöntjük a főzeléket,amely a felfogó tálba keletkezett. Merülő mixerrel jól összekeverjük, hozzáadjuk a sót, kinyomott fokhagymát és egy kis melegtejet.

A zöldborsópüré elkészítése

4. 

Tálaljuk. A füstölt csirkecombot a zöldborsópürén tálaljuk, friss kenyérrel.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés