szakacsreceptek.hu

 

Filter

 

 

Borscs - orosz céklaleves

Borscs - orosz céklaleves

A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
2 h.
Nehézség
nagy

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.

Főzőcske
Michal
Az elkészítés ideje
1 h. 10 min.
Nehézség
alacsony

Szilveszteri savanyú káposzta leves

Szilveszteri savanyú káposzta leves

A szilveszteri bulihoz nagy adagban készíthető leves. A recept 18-20 adagra elegendő! Nagy, legalább 8 literes lábasban készítsük!

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
1 h. 30 min.
Nehézség
közepes

Pikáns káposztaleves

Pikáns káposztaleves

Klasszikus káposztaleves hússal, aszalt szilvával és pikáns kolbásszal, amely egy karakteres ízt varázsol a levesnek.

Főzőcske
Jurgason
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes

Káposztaleves gyerekeknek

Káposztaleves gyerekeknek

A levest egy kanál fehér joghurttal tálaljuk.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
50 min.
Nehézség
alacsony

Paradicsomos bableves hússal

Paradicsomos bableves hússal

Kitűnő leves hüvelyesekből. Nagyon ízlik a gyerekeknek..

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés