szakacsreceptek.hu

 

Filter

 

 

Borscs - orosz céklaleves

Borscs - orosz céklaleves

A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
2 h.
Nehézség
nagy

Édes - savanyú rántott sertéshús

Édes - savanyú rántott sertéshús

Főzőcske
Zuzka
Az elkészítés ideje
40 min.
Nehézség
közepes

Morvai veréb

Morvai veréb

Cseh klasszikus, sertéscomb savanyú káposztával és knédlivel.

Főzőcske
Michal
Az elkészítés ideje
1 h. 30 min.
Nehézség
alacsony

Sertéssonka készítése sonkakészítőben

Sertéssonka készítése sonkakészítőben

Házilag készített sonka 100 ˇ% sertéshúsból készítve, tartósítószerek nélkül. Az elkészült sonkának eredeti színe és finom íze van. A legideálisabb sonka a gyermekek részére
A megadott alapanyagból 650 gr sonka készül el.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
2 h. 40 min.
Nehézség
közepes

Paradicsomos bableves hússal

Paradicsomos bableves hússal

Kitűnő leves hüvelyesekből. Nagyon ízlik a gyerekeknek..

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés