Klasszikus káposztaleves hússal, aszalt szilvával és pikáns kolbásszal, amely egy karakteres ízt varázsol a levesnek.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Finom sertés karaj, szalonnával, tojással és káposztával töltve.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
közepes
A levest egy kanál fehér joghurttal tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
alacsony
A szilveszteri bulihoz nagy adagban készíthető leves. A recept 18-20 adagra elegendő! Nagy, legalább 8 literes lábasban készítsük!
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Cseh klasszikus, sertéscomb savanyú káposztával és knédlivel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony