A Chilli con carne egy kedvelt mexikói és spanyol étel. Elkészítése viszonylag egyszerű, mivel csak egy tálban kell főzni, de viszont biztosan egy óra főzést elvesz az időnkből. Az étel nagyon ízletes ezért a vendégek is imádni fogják.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
nagy
Tészta karfiollal, krémsajttal és kiváló egyszerű szósszal sütve.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
alacsony
A hagymás bab egy változatosabb változata édes sárgarépával redukált paradicsomszószban.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
közepes
Egy érdekes tofus étel lencsefőzelékkel, édes-savanyú sűrű szósszal és paradicsommal. Egyszerű az elkészítése, nagyon ízlik a gyerekek számára is. Szinte bármilyen körethez kiváló.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes
Nagy sós tekercs kelt tésztából, teli finom hozzávalóval.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 20 min.Nehézség
közepes
A muszaka vagy rakott padlizsán a Balkán régió, a Kelet-Mediterráneum és a Közel-Kelet padlizsánalapú, húsos főétele. Hús helyett próbáljuk most ki sárgarépával és padlizsánnal.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
nagy
Miután, a marhahús levest elfogyasztottuk és felmaradt a főt hús, amit már senki sem fogyaszt el, akkor érdemes belőle elkészíteni egy igazán finom mártást. Tésztához, galuskához, burgonyához vagy knédlihez is igazán finom.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Ezt a szószt elég nagy mennyiségben érdemes elkészíteni,hogy az ízek tökéletes harmóniája bármilyen tészta, hús étel mellé remek társ lehessen. :)
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
közepes
Egy egyszerű recept az olasz tradicionális konyha remekművére, amelyet tésztából és sertéshúsból készítünk.
Főzőcske
NorikaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Kedvelt recept a klasszikus töltött paprikára, amelyet egyszerűen sütőben főzünk-sütünk meg.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Egy rusztikus recept marhahúshoz vörösborban gyökérzöldségekkel, gombával és kakukkfűvel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
Finom husika, lágy zellermártással. Burgonyapürével tálaljuk.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
3 h. Nehézség
nagy
Kiváló gulyásleves bográcsban.16 literes bográcsban készítve amelyből 8 liter levest is kaphatunk. Ha éhesek vagyunk mindjárt két adagot is elfogyaszthatunk a finom levesből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
4 h. Nehézség
közepes
Kb 8 liter finom, tiszta marhahúsból készült gulyásleves. A legkevesebb adag 12 személyre a legtöbb pedig 18. Ajánljuk 16 literes bográcsban főzni.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
4 h. 30 min.Nehézség
nagy
Töltött kolbászok finom sörös mártásban. Egyszerű, laktotó és régen még olcsó vacsora is. :)
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
nagy
Recept paradicsom mártásra húsgolyókkal az ActiFry 2az1ben fritőzben készítve. Főtt burgonyával tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Finom húsgolyók pikáns paradicsomos mártásban. A golyók elkészítéséhez használhatunk darált szárnyas, sertés illetve marhahúst, esetleg ezek keverékét. Köretnek ajánljuk a kedvenc tésztájukat.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
közepes
Indiai csirke vajon (Murgh Makhani) egy enyhén pikáns keletindiai étel amely közkedvelt az egész világon.Az ízletes húst finom mártásban tálalhatjuk rizzsel vagy indiai kenyér lepénnyel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Sűrű gulyás marha és sertéshúsból a sör kiváló ízével.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Finom gyors vacsora. A zsemlék sütés után finom ropogósak, és belül pedig puha húsos töltelékkel teli. Friss salátával tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes
A lapocka finom, szaftos, nagyon ízletes marhahús. Ez a finom recept egy vörösboros alapon készült. Köretként édesburgonya pürét és zöldfűszeres, tejszínes zöldséget tálalunk.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Nemzetközileg is híres a toszkán bableves, amelynek számtalan verziója létezik Toszkánában. Az alapleves paradicsomos és zöldfűszeres, amiket szezonális zöldségekkel lehet gazdagítani. A következő recept ideális őszi, téli napokon, és félórán belül az asztalon lehet..
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes