Filter
Egyszerűen elkészíthető lepény, friss szezonális alapanyagokból.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
A muszaka vagy rakott padlizsán a Balkán régió, a Kelet-Mediterráneum és a Közel-Kelet padlizsánalapú, húsos főétele. Hús helyett próbáljuk most ki sárgarépával és padlizsánnal.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
nagy
Mi is a svíčková? Végeredményben és röviden: ízletes kombinációja az omlós bélszínnek, krémes mártásnak és természetesen a cseh konyha egyik alapkövének számító knédlinek.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
3 h. 30 min.Nehézség
közepes
Finom nyúlhús, krémes zöldséges mártással, knédlivel tálalva.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Finom sűrű krémleves lágy répa ízzel.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
alacsony
Finom ebéd nem csak gyerekeknek. Tésztával tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes