Recept sertésnyak elkészítésére csirkecombbal saját levében, vegyes sárgarépa és petrezselyem mártással.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
Finom marhapörkölt zöldséggel és kápia paprikával. Köretként knédli vagy galuska ajánlott.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. 20 min.Nehézség
alacsony
Mi is a svíčková? Végeredményben és röviden: ízletes kombinációja az omlós bélszínnek, krémes mártásnak és természetesen a cseh konyha egyik alapkövének számító knédlinek.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
3 h. 30 min.Nehézség
közepes
Olasz specialitás Milánóból - erőlevesben párolt borjú lábszár zöldséggel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
nagy
A húsleves a hétvégi és az ünnepi ebédek kihagyhatatlan fogása, de bármikor jó, ha van otthon a finom és tápláló ételből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Finom nyúlhús, krémes zöldséges mártással, knédlivel tálalva.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Igazán finom klasszikus, ahogy nagyapáink készítették ötven évvel ezelőtt.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Tésztával vagy knédlivel tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
közepes
Kiváló csirkehús tejszínes mártással.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes