szakacsreceptek.hu

 

Filter

 

 

Borscs - orosz céklaleves

Borscs - orosz céklaleves

A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
2 h.
Nehézség
nagy

Zöldségleves vörös lencsével

Zöldségleves vörös lencsével

Sűrű meleg leves, amely tökéletesen laktat.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes

Káposztás fasírozott

Káposztás fasírozott

Finom zöldség fasírt, sajttal és szalonnával ízesítve. Burgonyapürével tálaljuk.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
1 h. 30 min.
Nehézség
közepes

Sült töltött káposzta

Sült töltött káposzta

A töltött káposzta finom laktató ebéd és még finomabb sajttal besütve.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
2 h.
Nehézség
közepes

Káposztás-céklás krémsaláta

Káposztás-céklás krémsaláta

Nagyon egészséges saláta, teli vitaminnal. Kiváló húsok mellé. Tartármártás nélkül diétázók számára kitűnő vacsora lehet.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
Nehézség
közepes

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés