szakacsreceptek.hu

 

Filter

 

 

Borscs - orosz céklaleves

Borscs - orosz céklaleves

A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
2 h.
Nehézség
nagy

Céklás-sárgarépa saláta joghurttal

Céklás-sárgarépa saláta joghurttal

Egészséges saláta (raita), amelyet az india konyhában pikáns ételekhez tálalnak. Viszont kiváló egymagában is, mint fitnesz vacsora, illetve köretként húsokhoz.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes

Sült cékla fokhagymával

Sült cékla fokhagymával

Kiváló köretként húsokhoz. Sajttal, előételnek is alkalmas. Kitűnő vegetáriánus ebédet készíthetünk belőle kelkáposzta főzelékkel.

Főzőcske
Dada
Az elkészítés ideje
1 h. 30 min.
Nehézség
alacsony

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés