RECEPTEK

Marokkói madár az őzgerinc formában

Marokkói madár az őzgerinc formában

Őzgerinc formában sült csirkemell kiváló étel.

recept,recept fotó,csirkemell,Csirkehús,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Gorgonzola sajt100gramm
citromlé-
csirkemell300gramm
csirkesonka100gramm
fekete bors, őrölt-
főzőtejszín150milliliter
kesudió-
kínai káposzta-
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású-
paradicsom-
salátauborka-
-
tökolaj-

 

Recept

1. 

csirkemell 300 gramm  Gorgonzola sajt 100 gramm  főzőtejszín 150 milliliter  csirkesonka 100 gramm

A csirkemelleket megmossuk, és őzgerinc formába helyezzük. A sajtot lereszeljük, összekeverjük a főzőtejszínnel, nem teljesen, hanem úgy, hogy maradjanak kis csomók a sajtból, amelyek aztán szépen megsülnek. A csirkemellekre helyezzünk felkockázott sonkát, és öntsük rá a tejszínt a sajttal. 30 percig lefedve, kb. 180 fokon, azután fedő nélkül kb 10 percig sütjük, amíg felülről megsül a sajt.

2. 

kesudió

A tányéron levő csirkemellekre kesudiót szórunk. Zöldségsalátával tálaljuk.

3. Zöldség saláta

paradicsom  salátauborka  kínai káposzta  morzsolt csemegekukorica vákuumzárású    fekete bors, őrölt  citromlé  tökolaj

A zöldségeket finomra vágjuk, hozzáadjuk a kukoricát, óvatosan, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, meglocsoljuk citromlével, összekeverjük és felöntjük sütőtök olajjal.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit