RECEPTEK

Actifry ínyenc sertésfasírozott

Actifry ínyenc sertésfasírozott

Actifry recept finom sertés fasírozotthoz, füstölt sajttal és paradicsom szeletekkel. A burgonya bármilyen módon elkészítve megfelelő köret.

recept,recept fotó,sertés darálthús,tyúk tojás,fehér pékáru,Sertéshús,ActiFry 2v1 receptek

Sertéshús

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fehér pékáru100gramm
fekete bors, őrölt½teáskanál
fokhagyma3gerezd
félkemény sajt, füstölt-
majoránna½teáskanál
napraforgó olaj½
paradicsom2darab
piros paprika, őrölt1teáskanál
sertés darálthús500gramm
1teáskanál
tyúk tojás1darab
zsemlemorzsa1evőkanál
zsírszegény tej 1,5%-
ételízesítő1teáskanál

 

Recept

1. 

sertés darálthús 500 gramm  fokhagyma 3 gerezd  tyúk tojás 1 darab  zsemlemorzsa 1 evőkanál  fehér pékáru 100 gramm  zsírszegény tej 1,5%   1 teáskanál  ételízesítő 1 teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  majoránna ½ teáskanál

Tegyük egy tálba a darált sertéshúst, zúzott fokhagymát, tojást, zsemlemorzsát, tejbe áztatott és összenyomott kenyeret, sót, növényi sót (zöldség, vegetát), őrölt borsot, pirospaprikát és majoránnát. Mindent összekeverünk. A keverékből nagyobb fasírtokat formázunk.

2. 

napraforgó olaj ½ L

Az Actifry felső részébe tegyünk 1/2 teáskanál olajat és kenjük el a felületen. A fasírozottakat helyezzük a lapra, és enyhén nyomkodjuk meg a tetején. Hagyjuk a fasírozotakat12 percig grillezni a 2in1 gomb 1x megnyomásával és az idő 12 percre állításával a + gomb megnyomásával. Kezdjük el grillezni.

3. 

félkemény sajt, füstölt  paradicsom 2 darab

Vágjuk a paradicsomot vékonyabb karikákra, szeleteljük fel a sajtot Két perccel a grillezés vége előtt fordítsuk meg a fasírtokat a másik oldalra, helyezzünk mindegyikre egy szelet sajtot és egy szelet paradicsomot. Kapcsoljuk vissza az acifry-t, és hagyjuk grillezni a maradék két percig. Grillezés után petrezselyemmel díszítjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés