RECEPTEK

ActiFry marinált lazac

ActiFry marinált lazac

ActiFry recept grillezett lazacra fokhagymás-lime marináddal és grillezett cherry paradicsommal.

recept,recept fotó,lazac,Halak,ActiFry 2v1 receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Halak

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

1 h. 15 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

bazsalikom¼teáskanál
cherry paradicsom10darab
fekete bors, őrölt1csipet
fokhagyma1gerezd
lazac400gramm
napraforgó olaj1evőkanál
¼teáskanál
zöldcitrom lé1evőkanál

 

Recept

1. Marinád

napraforgó olaj 1 evőkanál  fokhagyma 1 gerezd  zöldcitrom lé 1 evőkanál  bazsalikom ¼ teáskanál  fekete bors, őrölt 1 csipet   ¼ teáskanál

Egy tálban összekeverjük az olajat, préselt fokhagymát, lime levet, szárított bazsalikomot, fekete borsot és a sót.

2. 

lazac 400 gramm

A megmosott és megszárított lazacot felvágjuk, minden oldalról megkenjük a marináddal és kb. egy órán át hűvös helyen pihentetjük.

3. Felső rész - lap

cherry paradicsom 10 darab

A marinált lazacot egyenletesen szétrakjuk a felső részen - ActiFry lapon, majd háromszor lenyomjuk a 2az1-ben HAL programot, és beállítjuk a 8 perces időzítőt, majd a Start gombbal bekapcsoljuk. 8 perc elteltével hozzáadjuk a cherry paradicsomot és további 2 percig grillezzük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit