RECEPTEK

Mustáros kacsamáj

Mustáros kacsamáj

Finom kacsamáj mustáros mártásban.

recept,recept fotó,kacsamáj,teljes zsírtartalmú mustár,Kacsahús,Húsok

Kacsahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

35 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Kacsahús  Húsok  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Házias krumplilepény recept-
fekete bors, őrölt½teáskanál
finomliszt1evőkanál
hagyma80gramm
kacsamáj500gramm
napraforgó olaj3evőkanál
piros paprika, őrölt1teáskanál
-
teljes zsírtartalmú mustár3evőkanál
vaj-
víz250milliliter

 

Recept

1. 

kacsamáj 500 gramm

A májat megmossuk és eltávolítjuk a hártyát.

2. 

teljes zsírtartalmú mustár 3 evőkanál

Egy tálba helyezzük a májat és mustárt adunk hozzá,...

3. 

piros paprika, őrölt 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál

...őrölt pirospaprikát, borsot és összekeverjük.

4. 

finomliszt 1 evőkanál

Meghintjük lisztel és újra összekeverjük.

5. 

hagyma 80 gramm  napraforgó olaj 3 evőkanál

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon megpirítjuk,

6. 

Hozzáadjuk a kacsamájat, és miután egy kicsit kifehéredett...

7. 

víz 250 milliliter

...öntsünk hozzá vizet. Összekeverjük.

8. 

Letakarva 20 percig főzzük. Tálalás előtt sózzuk meg.

9. 

Házias krumplilepény recept  vaj

Köretként adhatunk hosszá, vajon megpirított házias krumplilepényt.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit