RECEPTEK

Zabkása szentjános kenyérrel és dióval.

Zabkása szentjános kenyérrel és dióval.

Egészséges reggeli kása, mézzel és karob porral ízesített. A karobpor finoman helyettesíti a kakaóport, alacsony a zsírtartalma, könnyedén édes és magas kalciumtartalommal rendelkezik.

recept,recept fotó,zabpehely,zsírszegény tej 1,5%,Karobpor sötét (Szentjános kenyér),dió,Reggeli kása,Vegetáriánus receptek

Reggeli kása

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Karobpor sötét (Szentjános kenyér)1teáskanál
dió-
méz ½teáskanál
zabpehely30gramm
zsírszegény tej 1,5%350milliliter

 

Recept

1. 

zabpehely 30 gramm  zsírszegény tej 1,5% 350 milliliter

A zabpehelyt a tejbe öntjük, forraljuk fel. Állandó keverés mellet egy ritkább ragacsos kását kapunk.

2. 

méz  ½ teáskanál

Belekeverjük a mézet.

3. 

Karobpor sötét (Szentjános kenyér) 1 teáskanál

A kása két harmadát tányérra öntjük. A maradék egy harmadába belekeverjük a karob port és felforraljuk.

4. 

dió

A kását a karobbal hozzáöntjük a tányéron lévő kásához. Apróra vágott dióval megszórjuk és tálalhatjuk is.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés