RECEPTEK

Szendvicskenyér knédli

Szendvicskenyér knédli

Finom knédli szendvicskenyérből.

recept,recept fotó,toast kenyér,Knédli,Receptek ételpárolókhoz,Cseh receptek

Knédli

Cseh receptek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

petrezselyem zöldje40gramm
szerencsendió, őrölt-
½teáskanál
toast kenyér600gramm
tojásfehérje3darab
tojássárgája3darab
vaj80gramm
vaj-
zsírszegény tej 1,5%100milliliter

 

Recept

1. 

toast kenyér 600 gramm  vaj 80 gramm

A szendvicskenyeret kockákra vágjuk fel és vajon megpirítjuk

2. 

Egy mélyebb tálba tesszük.

3. 

zsírszegény tej 1,5% 100 milliliter   ½ teáskanál  szerencsendió, őrölt  tojássárgája 3 darab

Tejben sót, egy csipetnyi szerecsendiót és tojássárgát keverünk össze.

4. 

petrezselyem zöldje 40 gramm

Leöntjük a kenyeret és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemlevelet.

5. 

tojásfehérje 3 darab

A végén hozzákeverjük a tojásfehérjéből felvert kemény habot.

6. 

vaj

A masszát két részre osztjuk. Mindkét tésztát henger alakúra formáljuk és becsomagoljuk egy élelmiszer fóliába amit előtte vajjal megkentünk.

7. 

A knédlit párán 20 percig főzzük. Ajánlott gőz fazekat használni. Még melegen tálaljuk karikákra szeletelve.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés