Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Lencsés-tökös curry
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Mézes sütőtök fahéjjal
Pikáns gratinált tök
Sült tök
SÜTEMÉNYEK
Krémes sütőtök szelet
Pudingos sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
Dinsztelt fehér káposzta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit