Nemzeti konyha
Több
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Szőlőszósz középkori módra
GYÜMÖLCSSALÁTÁK
Narancssaláta szőlővel és halvával
EGÉSZSÉGES REGGELI
Köles szőlővel
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Diós krémes sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Túrós-tojásos szendvicskrém
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Karfiolos-brokkolis fasírozott sajttal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
Savanyú káposzta vörös hagymával
TORTÁK
Sütésmentes Napóleon torta
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit