Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sárga paradicsomleves
ÉDES ÉTELEK
Zabpehely felfújt
ÉDESSÉGEK
Búza karamellgolyók
KUGLÓFOK
Hokaido kuglóf túróval
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
KALÁCSOK
Fahéjas kenyérke
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
DESSZERTEK POHARAKBAN
Házi csokis puding
Hajdina kuglóf kókuszdióval
MUFFINOK
Kefires muffin szilvalekvárral
Kardamom rizspuding almával
Céklasaláta körtével
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Diós krémes sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Cilike fánkja
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
Karfiol leves
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit