Lágyan pikáns, enyhén édes, ízletesen sós ízek...érdemes kipróbálni ezt az íz kombinációt, garantáltan nem fog csalódni. Melegen tálaljuk, köretként vagy akár főételként.
Egy recept a közkedvelt Indiai szabdszira (sabi), zöldséggel, krumplival, répával, indiai fűszerekkel, hagymás- paradicsomos alapon. Tálalhatjuk rizzsel főételként.
Lágy vegetáriánus fasírozott. A tofu íze a zöldségben könnyen elveszik, ezért a nem vegetáriánusoknak is biztosan ízleni fog. A fasírozott csicseriborsó lisztből készül, így a gluténmentes diétához is kiváló.
Akár vega előételként vagy köretként is tálalható, biztos, hogy örülni fognak a vendégek ennek az elegáns zöldségfelfújtnak. Hidegen is tálalhatjuk mint egy zöldséges sós kalácsot.
Kedvelt tésztás-burgonyás étel, amelyet ezúttal sajátkezűleg gyűjtött erdei gombával bolondítottunk meg. Az így elkészített grenadírmars nagyon ízletes. Próbálja ki, biztosan nem bánja meg.