RECEPTEK
Párolt káposztával és knédlivel tálaljuk és a sülés közben keletkező zsiradékkal meglocsoljuk.
Klasszikusan elkészített kacsa, fűszer nélkül. A hús könnyen leválik a csontról, kacsa bőre ropogós és sós. Párolt, fehér vagy vörös káposztával és knédlivel tálaljuk.
Finom sertés karaj, szalonnával, tojással és káposztával töltve.
Finom kacsasült - egyszerű recept a nagyon régi időkből. A receptben szerepelt szőlőmártással tálaljuk, lepénnyel, sült káposztával és knédlivel.
Nagyszerű, lágy és szaftos csirke hús, szalonnával, aszalt szilvával és savanyú káposztával töltve.
A húst knédlivel és párolt savanyú káposztával tálaljuk.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit