RECEPTEK
Szlovák hagyományos karácsonyi étel a túrós illetve a mákos guba. Tálalhatják akár dióval, juhtúróval vagy káposztával is. Az elnevezése és a tálalása minden régióban különböző. A megadott alapanyagokból 250 gr gubát ...
Párolt káposztával és knédlivel tálaljuk és a sülés közben keletkező zsiradékkal meglocsoljuk.
Klasszikusan elkészített kacsa, fűszer nélkül. A hús könnyen leválik a csontról, kacsa bőre ropogós és sós. Párolt, fehér vagy vörös káposztával és knédlivel tálaljuk.
Finom kacsasült - egyszerű recept a nagyon régi időkből. A receptben szerepelt szőlőmártással tálaljuk, lepénnyel, sült káposztával és knédlivel.
Egy igazi finomság, amely savanyú káposztával az igazi.
A húst knédlivel és párolt savanyú káposztával tálaljuk.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés